Gezond, rustgevend en het moet vooral mooi zijn - een echt Zirbenherz® bed. Om deze reden hebben we onze houtafwerking de afgelopen decennia verfijnd en het tot een echte Zirbenherz specialiteit gemaakt. Zuiver kernhout, vertakt en fusion maken Zirbenherz® speciaal.

Unterschrift Jocham

Ihr Tischlermeister, Peter Jocham sen.

KERNHOUT
Esthetiek en zirbekracht

De kwaliteit van de vakmanschap "kernhout", belooft pure esthetiek en meer zirbekracht. Alleen het beste van onze alpenden wordt hier verwerkt. Dit zorgt voor een consistent en harmonieus uiterlijk en meer zirbekracht. Zuiver kernhout kan dus worden beschouwd als een "premium" zirbe-afwerking.

Bedlinie
> Bergsommer  > Herzkraft  > Alpenkönigin

.

Klassiek
Spalk en kernhout

Spalk en kernhout beschrijven de gebruikelijke en veel voorkomende houtselectie. Naast het roodachtige kernhout wordt ook het heldere spalkhout gebruikt. Maandenlang leidt de eenvoudigste houtselectie tot uitgesproken licht-donkere strepen op het bedframe. Klassieke verwerking met spalk en kernhout kan worden beschouwd als "standaard" of "gebruikelijk" in de zirbe-branche..

Bedlinien
> Lebenslust

.

NOESTVRIJ
Pure elegantie

Pure elegantie belooft de zirbe-afwerking "Noestvrij". Het behoort tot onze hoogste discipline. Een goed oog, tientallen jaren aan ervaring en meesterlijke handen, slagen erin om de gezonde alpenden zonder takken te laten verschijnen. Mooi voor het oog en goed voor het hart.

Bedlinien
> Zirbengold

.

ZIRBE-FUSIE
en massief edelhout

Zirbenfusion®, of de beste van twee massive edelhoutsoorten. Aan de binnenkant gezonde alpenden – aan de buitenkant, het hout van uw keuze. Zirbenfusion® harmoniseert de natuurlijke kracht van de alpenden en de individuele optische vereisten.

Bedlinien
> Zirbenfusion

.