Ons hart klopt voor Zirbenherz®

In Zirbenherz® komen alle kennis en passie van onze familie samen. Hier vormen de traditie van vakmanschap en de gezondheid- en architectonische expertise van het gezin een symbiose en vinden ze in het Zirbenherz® regeneratiesysteem hun uitdrukking. Zirbenherz® is dat zirbebed met een systeem dat de natuur in alle opzichten als voorbeeld gebruikt - van de natuurlijke kracht van de alpenden, het anatomisch gevormde veerelement, tot aan de speciaal ontwikkelde en metaalvrije natuurlijke bedverbinding. Rustgevende, regenererende slaap is het centrale thema van onze familie. Met de verschillende expertise van de familieleden, die elkaar perfect aanvullen, wordt medische expertise en vakmanschap met een esthetisch ontwerp gecombineerd.

Regeneratie-expert

MMag. Peter Jocham

"Het ontwikkelen van het perfecte bed is onze visie - een bed van maximale regeneratie en gezondheid. Dat is waar Zirbenherz voor staat. Zirbenherz is de perfecte symbiose van zirbebed en slaapsysteem.  Het spaart het hart en de rug - Versterkt lichaam en ziel".

Meesterlijke timmerman

Peter Jocham senior

"Onze Zirbenherz® fabriek is altijd een bezoek waard. Breng ons een bezoek - ik zal u de weg van onze alpenden vanaf het bosbouwbedrijf door de houtzagerij tot aan de afzonderlijke bewerkingsstappen die nodig zijn voor een mooi en gezond Zirbenherz® bed gedetailleerd beschrijven."

Dipl.-Ing. voor architectuur

DI Michaela Gruber (geb. Jocham)

"Ze liggen ons na aan het hart. Dienovereenkomstig, is een 100% klanttevredenheid onze ambitie. We overtuigen een bezorgservice tot in de slaapkamer, handdrukkwaliteit en snelste probleemoplossing. Bij meer complexe vragen komt uw verzoek rechtstreeks bij mij in de fabriek terecht".

Houtonderzoekers

DI (FH) Christoph Jocham

"Naast de rustgevende geur van de alpenden en de aantrekkelijke vorm, vormt onze natuurlijke bedverbinders een ander kernelement van onze Zirbenherz® bedden. Metaalvrij en getest tot 900 kg, is onze bedverbinding kraakvrij en dus geen last van storende geluiden, is duurzaam en extreem stabiel".


De thuisbasis van de alpenden

In de grootste alpendennenpopulatie in de Alpen

genesteld tussen de beroemde Zirbitzkogel en onze thuisbasis Nockgeberge ontstaat door het hoogste vakmanschap en aandacht voor detailonze oorspronkelijke Zirbenherz® bed met granaathart.

Door een familie gerunde fabriek

In ons thuisland, tussen Nockberge en Zirbitzkogel bevindt zich de door de familie gerunde fabriek

Meesterlijk vakmanschap

puur "meesterwerk"

onze zorgvuldig uitgekozen houtselectie en
oppervlakteveredeling

Ecologische productie

Naturstrom aus der Region

Water, wind en zon. 100% van onze Zirbenherz bedden worden geproduceerd met behulp van elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen.mehr erfahren

Das PEFC-Zertifikat

Ons PEFC-certificaat garandeert dat al onze houtproducten afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen.mehr erfahren

Zertifikat für nachhaltiges Unternehmen

Zirbenherz® is een van de pioniers op het gebied van energie-efficiëntie, resourcebehoud, gezondheid, product-, service- en advieskwaliteitmehr erfahren

Zirbenherz® erlebnistage

met een wandeling

vraag informatie aan

Zirbenherz® reafforest

voor de zirbe van morgen

vraag informatie aan